Таа неодамна изјави дека ќе го раздрма фудбалскиот свет, откако ќе излезе нејзината книга во јавноста, а во неа ќе бидат споменати сите спортисти со кои имала сексуални односи.

Јавноста ја запозна Клаудија пред неколку месеци откако откри дека била во тајна љубовна врска со аргентинскиот фудбалер Карлос Тевез, а од тогаш се почесто нејзиното име се споменува во странските медиуми.

Судејќи по фотографиите кои постојано ги постира на социјалната мрежа “Инстаграм”, лесно ќе се дојде до заклучок дека спортистите лесно се предавале во креветот.