На Кристина Кија Коцкар почнале да и пристигнуваат закани по изјавата дека Луна Ѓогани му се нудела за секс за нејзината поранешен сопруг, Слободан Радановиќ, па ако победи во “Задруга 2”, тоа ќе биде најголемиот срам и брука за Србија.

Во многуте закани кои по оваа изјава Кија ги добива, меѓудругото непознати лица и се заканувале дека ќе ја сочекаат  и  претепаат.

“Таа прима пораки по телефон со заканувачка содржина. И пишуваат дека таа нема право да зборува во јавноста се’ и сешто и дека треба да се застане на патот.  Да се чува и внимава затоа што некој ќе ја сочека и ќе ја скрши од ќотек. Наводно, се работи воглавно за фанови на Луна Ѓогани. Кија досега го занемаруваше тоа, но бидејќи пораките станаа се почести и побрутални, таа сериозно мисли да оди во полиција и се’ да пријави“ – изјавил извор близок до пејачката.