Иако е во поодмината бременост тоа за Катарина Ивановска не е пречка постојано да биде активна, па дури и кога се во прашање вечерните излегувања кои не ги пропушта. Токму на една од забавите низ скопските локали е забележана во интересно издание – луксузна и впечатлива креација за храбри жени, баш како неа. 

Кики се појавила во бела фустанче-кошула, врз која ставила бел елек со црвени пердуви како детаљ. Стомачето барем на фотка не се забележува, а она што паѓа во очи прво се нозете.