Се работи за поливање со вода, но не обично. Иако на многумина предизвикот им делува многу чудно, пејачката го објаснила како обид да изгледа секси додека се полива.

„Дали го имаш тоа што е потребно да изгледаш како ѕвезда додека некој те полива?” -напишала во описот на видеоснимката на која се извршува „задачата”.

Многу фанови го прифатиле предизвикот. Како изгледа поливањето на нив додека во позадина се слуша песната на пејачката? Па, смешно…

Инаку, пејачката предизвикот го нарече по песната која ја промовира.