Дали овој спот ќе биде забранет за емитување, останува да се види наредните денови. А во него  готвачи ја месат, варат и готват во врела вода, а потоа ја сервираат како главно јадење.

Иако идејата е екстравагантна, таа не наиде на одобрување од јавноста, па дури и нејзините фанови велат дека ги надминала границите на добриот вкус.

– Во спотот сум врела и подготвена за сервирање. Но, внимание! И натаму не сум обично парче месо, изјави пејачката, која дополнително објасни дека со песната сакала да порача дека некои мажи и натаму жените ги доживуваат само како „месо