Откако ги завршија работните обврски во Њујорк, каде нејзинот сопруг имаше изложба, Каролина и Михаил заминаа на кус одмор во Мексико. Дека таму уживаат не се ни сомневаме, а ако се прашувате што прават и како си поминуваат еве фотки – погледнете, па проценете сами. 

Каролина редовно објавува фотографии и видеа од идличната атмосфера. Погледнете како изгледа пејачката на најновите објавени на социјалните мрежи: