Популарната водителка на емисијата “Се за љубов“ Катарина Шишмановиќ се повлекла од малите екрани, а после тоа одлучила да се посвети на образование.

Водителката Катарина Шишмановиќ домашната публика ја запозна во емисијата “Се за њубов“ а последен водителски ангажман имала со Милан Калениќ, го водела квизот “Кој е на врвот“.

После тоа Катарина се повлекла од екран и долго време не е видена, но за тоа имала добра причина.

Имено, одлучила да се посвети на образование и завршила мастер на студии на политичка екологија на Факултет за политички науки во Белград.

Таа носела и неофицијална тирула за најдолги нозе во Србиј, а нејзиниот љубовен живот го обележале колку е познато во јавноста, две големи љубови.