Ѕвездата на „Гранд“, Катарина Грујиќ важи за една од најатрактивните и најпривлечни пејачки во фолк јатото на Саша Поповиќ. Но, колку што можевме да видиме, врз основа на фотографиите што ги објавува на социјалните мрежи, нејзината сестра Бојана Грујиќ не е нишѕо помалку привлечна од неа.

Напротив, колку сестра и на Каќа е секси,  може да се забележи особено од фотографиите каде Бојана е сликана во костим за капење.

Кога ќе се соблече, Бојана изгледа повеќе од провокативно и сексапилно… Уште ако има барем малку вокална дарба како сестра и, може сериозно да и ја засени славата и да и стане вистинска семејна конкурентка.