Тоа е затоа што таа знае да им го разубави денот на сите, посебно на машкиот дел од нејзините 2,2 милиони следбеници.

Таа со новата објава подигна прашина и може да се каже дека таа е вистинска бомба со тоа што го носи на себе.

На прв поглед се чини и дека таа не носи долна облека, но сепак на втор поглед се гледа дека сепак носи гаќички во боја на кожа кои едвај можат да се видат.

Јелена се фотографираше во провокативна поза со раширени нозе, во длабоки чизми, носејќи на себе реси кои едвај ја покриваат.