Уште од почетокот на годинава се зборува за разводот на Јелена Карлеуша, но по се изгледа ништо од тоа, а пејачката и сопругот, фудбалерот Душко Тошиќ забрзано ја средуваат новата куќа во која ќе уживаат со ќерките.

Јелена освен за новата куќа на медиумите им открила и детали за односот со Душко и открила дека меѓу нив има таква магија што нема атомилена соба за секс, туку дека тоа го прават каде што ќе стигнат.

Магија ни се случува на сите места, признала Јелена и рекла дека на Душко баш не му се допаѓало што се уште се фотографирала гола, но вели: Знае си кого се ожени. Зеде пејачка, не домаќинка!