Јелена Карлеуша ја навредувала кадидатката во Ѕвездите на Град Мира Меден за стајингот, и не прекинувајќи во нападите го понижила цело Требиње и Херцеговина, со коментари дека таму нема ни струја ни инернет.

Мира жестоко и возвратила, но она што на Фејсбук следело од сопругот на кандидатката сигурно не го очекувала ни самата Карлеуша.

Имено, Милорад Медан, не останал рамнодушен на зборовите на Карлеуша па и испратил многу “добар поздрав“…

 

“Имаме и струја и интернет и ја видовме твојата брука и срамота Јелена Карлеуша“, напишал на Фејсбук сопругот на Мира.

Како за потсетување , Карлеуша ја прашала Мира од каде и кога слушнала дека е од Требиње, ја прашала дали тие таму имаат струја и социјални мрежи.

Конспирациите на Карлеуша се лесно разбирливи, проблемот е што на погрешна адреса ги упатува…