Јелена позирала во секси, црн веш и чорапи Поп ѕвездата Јелена Карлеуша (42) со секси фотографии го разнишала народното верување дека на многу мажи петок им е баксузен ден.

Јелена позирала разголена во кревет, а со провокаивниот призор ниеден припадник на посилниот пол не го остави рамнодушен, на баксузниот ден имале што да и да видат.

Пејачката се соблекла се од себе, освен долениот веш и чорапите, во црна боја, со што провокативно се валкакла по кревет, сликана од птичја перспектива.

Карлеуша добила бројни комплименти на сметка на изгледот, а многу мажи ги почестиле со секси кадрови, поради кои овој петок 13 нема тешко да им падне.