Јелена Карлеуша се пофалила со комбинезон во кој изгледа како „жена мачка“, но еден детаљ и останал незабележан. 

Имено, пејачката ги покажала облините, но кога ги ставила рацете на маса многумина виделе дека комбинезонот и е испокинат. На прстите кои и биле покриени со ракавици и се ѕиркале ноктите. 

Инаку, ова парче чини 1 500 евра!