Повеќето луѓе ќе го запомнат Коби како прекрасен спортист кој инспирираше цела генерација кошаркари. Но, секогаш ќе го паметам како човек кој беше многу повеќе од спортист, вели Карим Абдул Џабар во својата видео прака по повод трагичната смрт на Коби Брајант и неговата 13 годишна ќерка.