Камерон Дијаз во својата торба за среќа ја носи чорапи на своето момче Џастин Тимберлејк. Една пријателка на суеверната актерка изјавила: “Џастин имаше еден чифт чорапи кои секогаш ги носи кога одел на рекреација, меѓутоа речиси биле искинати. Тој ги фрлил, ама Камерон потполно одлепила кога ги видела во кантата за ѓубре. Успеала да спаси една чорапа и сега ги носи во торба – за среќа. Таа навистина верува дека нешто лошо би се случило ако тие чорапи засекогаш исчезнат”.