Со мал кујнски трик и стариот леб може да има продолжено време на употреба. Ова видео го носи решението како да го “оживеете” овој производ и кога ќе помислите дека ништо не можете да направите со него.

Повеќето луѓе лебот го фрлаат уште вториот ден и не сакаат да го јадат тврд, но ова видео објаснува зошто не треба да го правите тоа…

[video:https://www.youtube.com/watch?v=BrvBtxJ5xVM]