Неколку мига ги делеле од судбносното „ДА“ кога на внечавката им влетала трудната љубовница на младоженецот, оставајќи ги сите присутни во шок. 

Свадбата се случувала во Детроит, Мичиген, а гостин го снимил непријатниот момент и го споделил на популарната апликација TikTok.

Погледнете:

@danielleondemand

Pregnant ??side chick crashes wedding ##foryoupage ##drama ##wedding ##sidechick

♬ original sound – danielleondemand