Кетрин Зета Џонс сподели фотографија од ќерка си Карис. Нејзините фанови и медиумите веднаш се заинтересираа за оваа девојка.

Таа пред две години се појави заедно со мајка си на ревија на „Долче и Габана“ од Висока мода и уште тогаш се појавија коментари дека Карис е новата миленичка на дизајнерите.

Две години подоцна, таа е сè посериозна за својата кариера како модел.

Некои велат дека личи на Мајкл Даглас, додека други сметаат дека ја наследила убавината од мајка си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

by my talented best friend many moons ago @maelanigroff i miss u

A post shared by CZD (@carys.douglas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by CZD (@carys.douglas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by CZD (@carys.douglas) on