Богатите деца од Инстаграм неретко предизвикуваат лавина од реакции заради своите објави со кои покажуваат каков живот живеат. Дури и кога светот е во состојба на мирување заради корона вирусот, нивниот луксузен живот не трпи. Дотолку повеќе, патувањата се се по полуксузни, а животот пораскошен и поскап.

 

Не се стегаат да покажат на социјалните мрежи додека уживаат на јахтите на родителите или како летаат во скапи приватни авиони. Многу од нив се полнолетни, но со оглед дека имаат лагоден живот и не мораат да размислуваат за егзистенцијата и немаат потреба да размислуваат што понатаму.

Меѓу многуте фотографии на Инстаграм во очи паѓаат мајката и нејзиниот 12-годишен син, кој за родеден добил од неа ролс ројс. И уште некоја „небитна“ ситница…

 

Некој својот роденден може да го прослави на лет со приватен авион.  

Сакипите коли се омилен подарок.