Нуркачкиот клуб „Акватек“ објави фотографии на кои се гледа када на дното на Охридското Езеро, помеѓу Срјшче и Мостот на Желбите. Фотографијата е направена на оддалеченост од 100 метри од брегот, на длабочина од пет метри.

„Некој си го реновирал клозетот. Секоја чест, Браво…“, пишува во објавата на „Фејсбук“.

 

извор: Makfax