x

И џудо клубот Сеишин од Прилеп апелира: Нашето здравје е заедничка одговорност (ФОТО)

Џудо клубот Сеишин од Прилеп, кој е носител на првото место за 2019 година испрати специјални фотографии до редакцијата на СПОРТМЕДИА.

Од добри пораки никогаш не е доста, во една ваква ситуација е важно да работи свеста кај сите нас, само така овие тешки денови ќе бидат за нас, и сите ќе можеме да се вратиме на секојдневните обврски без да стравуваме.

Инаку, клубот брои околу 100 активни членови и во своите редови има дури и четиригодишен член и ветерани на 70-годишна возраст.

 

sportmedia.mk

© Vecer.mk, правата за текстот се на редакцијата