Пејачот на Тропико бенд Сале е позитивен на корона. Пејачот веќе неколку дена е во самоизолација и се наоѓа во својот дом. 

– За среќа, симптомите се благи. Не знам каде и како сум се заразил, но ете што е тука е, вели Сале, кој е одвоен од семејството. Ниту сопругата Јована ниту ќерките се зазразиле и тие се одвоени од него.