– Да го планирал убиството на Ѓинѓиќ сигурно би го тргнал своето семејство на сигурно.Сигурна сум дека сето тоа му е наместено-изјави Наталија.

Таа раскажува и дека Милорад од Аркан на подарок добил стан и дека за време на војната во Босна тој го спасил да не биде убиен од муџахедини