ИСПЛИВА ЦЕНОВНИКОТ НА ТИЈАНА АЈФОН: Колку барала за една вечер, а колку ако ви работи фантазијата

Тијана Максимовиќ позната како Тијана Ајфон, која беше уапсена во полициската акција за проституција додека таа, наводно, се обидела да … Продолжи со читање ИСПЛИВА ЦЕНОВНИКОТ НА ТИЈАНА АЈФОН: Колку барала за една вечер, а колку ако ви работи фантазијата