Тоа биле времиња…

Северина Којиќ и Милан Поповиќ денес не се во добри односи, а некогаш уживале во љубов, додека пејачката била бремена. Заеднички емотивни слики на Северина и Милан од 2012 година се појавиле на социјалните мрежи.

Иако Северина ја изгубила битката за старателство врз синот Александар, и понатаму води борба со бившиот маж, а истовремено подготвува и нов албум.

Во медиумите доста се пишува за нејзиното прекинување со синот на познатиот фолк пејач Игор Којиќ, досега ни едниот ни другиот досега не го потврдуваа тоа.