Пеачката била во шок од пораките кои стигнале од бројот на Сузана.

Познато е дека Сузана Манчиќ сака мажи, но некој решил да си поигра со неа хакирајќи го нејзиниот мобилен и во нејзино име ја мувал Ивана Јордан.

Во прилог на тоа сведочат следните пораки:

– Цела си ми медена. Сама сум овие денови, ако сакаш некоја варијанта на вечера? – ја прашала Сузана Ивана.
– Сум, може, кога ќе одиме? прашала Ивана, а потоа следело шок.
– За викенд. Но да ми останеш, може ли? – прашала Сзана.
– Каде да останам? – се интересирала Ивана.
– Кај мене – и возвратила Манчиќ

Тоа на Ивана и станало сомнително, па ја прашала да не е во прашање гршка. И навистина било така.
На Сузана и бил хакирам телефонот и од нејзиниор број непознат маж ја мувал нејзината колешка.

Манчиќ која ни крива ни должна западнала во ваков проблем, вели дека случајот го решила.

– Многу ми е жал тоа што се случи. Случајот го пријавив во полиција. Кога видоа дека немам ништо во телефонот, веројатно тогаш сакале да направат зврќа, но не им успеа – објаснила Цузана.