Пред да го фрлите стариот градник можеби би можеле да го употребите овој неверојатен трик. Најдобриот дел е дека ви требаат само 10 минути за реализација на “проектот”, и да многу е едноставно. 

Ваквиот градник е апсолутно невидлив под елегантна тоалета без грб во тоа бидете 100 насто сигурни.

[video:https://youtu.be/c77FFxLt9PM]