– Во денешно време информацијата е најважна работа на светот. На пример, оној убавион Миле се ожени со убавицата Цвета, а имаат дете што е грдо како покана за војска. Токи прашува: – Сакаш да кажеш дека генетската информација од родителите не е пренесена на детето? – Не, сакам да кажам дека убавиот Миле нема вистинска информација за тоа дека убавицата Цвета со години се гледа со грдиот Стојан.