Речиси секоја жена мечтае за нејзиниот голем свадбен ден уште додека е мало девојче. Во идеален случај, свадбата се случува само еднаш, а се памети цел живот, па затоа е и толку важна.

Од голема важност за дамите е и невестинскиот фустан, бидејќи се подразбира во текот на целиот ден вниманието ќе биде насочено кон невестата и самиот нејзин изглед, па токму затоа многу жени посветуваат особено големо внимание при неговиот избор, бирајќи го да биде што повпечатлив.

Токму со ваква замисла била и невестата која денес ви ја претставуваме. Откако беше објавена фотографија од нејзиниот невестински фустан, истата предизвика бура од реакции меѓу Интернет корисниците.

„Како да е на фотосесија за филм за возрасни, а не на сопствената свадба“ , „Како не ти е срам ваква да се појавиш?“, „И некој одлучил да се ожени за ваква“ – се само дел од коментарите.

Што мислите вие?