Саша Ковачевиќ извесно време е во врска со Зорана, со која што одлично се согласуваат. Како што неодамна Саша призна тие беспрекорно функционираат.

Меѓутоа многумина се прашуваат зошто Саша и понатаму ја крие Зорана?

На последната објавена фотографија Ковачевиќ се сликал додека бил со нејзе но ја исекол од фотографијата и се гледа само нејзината коса. И Саша се пошегува на таа тема и под фотографијата напиша „Една со мојата поубава четвртина”.

 

 

Jedna sa mojom lepsom cetvrtinom ?? #driving #niceday #cole❤️

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) onJan 26, 2018 at 7:45am PST