Видеото стана вирално во рекорден рок и не затоа што девојкиве сакаа да се „олеснат“ зад паркирано возило, туку затоа што ги виде комшијата и ги „казни“. 

Имено, додека едната чуваше стража, а другата се подготвуваше да мокри, притоа мислејќи дека е скриена и никој не ја гледа, стигна полна кофа вода од зградата отспротива. Девојките ги забележал комшијата од првиот кат и им фрлил вода во најлошиот можен момент – кога еднава ги слече гаќичките и клекна. 

Погледнете: