Младоженец од Велика Британија ја искористил својата свадба за да ја понижи својата сопствената сопруга и осум пријатели кои наводно спиеле со неа додека  тие двајцата биле свршени.

Оваа непријатна ситуација ја раскажа еден од гостите на церемонијата.

Гостин на телевизиско шоу на Греам Нортон, во кое луѓето се натпреваруваат да раскажуваат анегдоти од животот, еден човек по име Свен раскажа што доживеал на свадба.

„На вечерата, сите почнаа да зборуваат, а потоа младоженецот стана и рече: Сега ајде да играме една игра. Тој ги замоли гостите да застанат и да ги свртат чиниите наопаку. Оние што нашле црвени налепници на нивните плочи морале да стојат “, се сеќава тој, раскажувајќи ги зборовите на младоженецот што следуваа.

„Погледнете добро на овие осум мажи. Тие спиеја со мојата сопруга додека бевме во брак и сега барам поништување на бракот “, рекол зетот, а потоа ја напуштил просторијата