На социјалните мрежи се појави видео од свадба во Битола на кое невестата додека излегува од својот дом пука со пиштол пред гостите. Во едната рака држи бидермаер во другата пиштол…

Кога МВР е во коалиција со криминалот, една просечна свадба отприлика изгледа вака…
Ова не е видео од Бејрут, ова се случува во Битола…, напиша Орце Ѓорѓиевски кој го сподели видеото на Фејсбук.