Ова е дефинитивно најдобрата работа која би привлекла повеќе криминалци да бидат уапсени.Но покрај вакви згодни девојки и обичните луѓе кои се невини би рекле дека направиле злодело.Властите на Аеродромот во Бангкок одлучија да стават згодни девојки во нивниот одел за проверка, тоа привлече многу внимание кај посетителите што ретко кој би избегнал ваква глетка погледнете :

[video:https://www.youtube.com/watch?v=xExVwvuQzr4 autoplay:0]