Ова момче само сакаше да ги покаже своите мускули. И само што се намести, другар му почна да го снима… Да се пофали на социјалните мрежи нели?!

И требаше да го задржи воздухот и да се напне за мускулите да дојдат до израз. Ама после само неколку секунди падна како покосен.