Младата модна блогерка и реалити учесничка од ден на ден привлекува внимание со својот љубовен живот, но и со многу други работи.

Покрај големите прозори кои и го отвараат овој простор, Луна посебен акцент ставила на дискретни пораки, а на многумина им привлекла внимание во неверојатно средена кујна.

 
 
 
View this post on Instagram

“There is no place like home” ✨?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) onAug 14, 2016 at 2:09pm PDT

 

Како својата интима ја споделува со фановите, Луна се решил и за овој чекор.

 
 
 
View this post on Instagram

Heaven ?????

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) onFeb 22, 2017 at 3:00am PST

Познатата блогерка открила како изгледа најинтимниот дел на нејзината куќа.

 

Удобен кревет, големо огледало и неколку детали ја прават нејзината соба за спиење вистинско мало царство.

Луна Џогани несебично признава дека овој дел е нејзино омилено место во целиот стан.

 
 
 
View this post on Instagram

#love #this #sleep #my #fav #place ???

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) onJun 30, 2016 at 2:34pm PDT