Ова вечерва во емисијата „24 Анализа” го изјави портпаролот на ДУИ Бујар Османи.

Османи и потврди дека со СДСМ е договорено и банкнотите да бидат двојазични.

-Тоа е предвидено во драфтот кој што е одобрен од Претседателството. Стои во усогласениот текст на предлогот законот со СДСМ, рече Османи.