Веќе неколку дена Северина ужива во прошетките по улиците на Загреб и со фотографии го одбележува убаво поминатото време.

На фотографиите може да се забележи дека на пејачката добро и влијаат прошетките по тоа се гледа нејзината самодоверба и добри комбинации на облека.

Таа неодамна позираше во комбинација кој извонредно ја истакнува нејзината убавина и сексапил, со што покажа дека добро знае како да го извлече најдоброто од себе.

„Загреб и јас, 100 сиви нијанси“, напиша таа.