Цеца неодамна при гостување во една емисија ги изненади гледачите откако откри неколку работи од својот личен живот, што таа ретко го прави.

Мора да се сакате себеси такви какви што сте. Секако дека со нагласување на очите, усните, со шминка лицето ќе изгледа поубаво, но јас не сум жена која е со шминка 24/7, рекла Цеца и додала:

Кога сакам да заведам некого, никогаш тоа не го правам со шминка, сметам дека имам убав тен и негувана кожа, па кога заедувам тоа го правам без шминка на лицето. Не можам да се променам себе си, нити пак можев пред 15 години. Тогаш младоста си го правеше своето. Не се срамам од своето тело, потенцирала пејачката.