Популарниот турски заводник Бурак Озџивит, познат како Бали Бег од “Сулејман Величествениот” и Ќамран од “Дневникот на Фериде”, а кој на млите екрни во Македонија се врати со улогта на Кемал во „Карсевда” живее навистина раскошен живот.

Бурак се прослави во серијата „Сулејман величенствениот” која го прослави ширум светот, особено кај жените.

Со оглед на тоа дека со години е меѓу најпосакуваните мажи, не треба да изненадува фактот што треба да издвоите дебела сума за да вечерате со маркантниот заводник.

За запознавање со него во рамките на емисијата „Meet and greet” девојките издвојуваат околу 600 евра, а во тоа е вклучен и краток разговор со актерот, фотографирање и автограм.

Ако сакате пак повеќе време со него, може да присуствувате на групна вечера и тоа за 1200 евра.

Бурак е во брак со Фахрие Евџан или позната како Неџл од хит серијата „Кога лисјата паѓаат”

Откако се венчаа купија голема вила и имаат живот како големи холивудски ѕвезди.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=ab68A3K4UKM autoplay:0]