Жените родени во овие три хороскопски знаци никако не можете да ги надмудрите. Нивниот чист ум воодушевува многумина.

Тие имаат толку многу внатрешен мир и интелигенција што е скоро невозможно да се манипулира со нив.

Овен

Овие жени се исклучително независни уште од мали нозе. Полни со самодоверба, тие секогаш знаат што сакаат во животот. Актерите и измамниците ги препознаваат во рекордно време. Покрај тоа, тие сакаат партнер со кого ќе споделуваат ставови и амбиции и кој ќе ги бодри во сè.

Бик

Жените родени во Бик се познати по своите корисни совети кои со задоволство ги споделуваат. Кога бараат партнер, тие мора да бидат зрели и одговорни мажи кои ќе знаат да ги ценат и кои нема ни да се обидат да си играат со нив.

Девица

Тие сакаат мир и хармонија и не дозволуваат никој да ги вознемирува. Покрај тоа, тие се многу интелигентни и не толерираат никакви „матни работи “ – дури и не обидувајте се да ги излажете или да скриете нешто од нив. Што се однесува до партнерите, Девиците претпочитаат луѓе со разбирање кои се слични на нив