Цеца Ражнатовиќ објавила фотографија на својот Инстаграм со што ги заинтригирала многумина.

Имено, таа истакнала дека жената процветува со одреден човек…

“Не процветува жена во одредени години, жената процветува со одреден човек“ – пишувало на фотографијата