Ова видео е обајвено на профилот на манекенката Емилија Димитриевска, која пред неколку дена се врати од изборот за убавина организиран до „Фешн ТВ” во Кемер.

Во продолжение погледнете го видеото на манекенката Емилија Димитриевска во кое познатиот актер Жан Клод Ван Дам кажува дека ја сака Македонија т. е „Навистина ја сакам Македонија”.

 
 
 
View this post on Instagram

??? @jcvd love you to the moon and back ? thanks for everything….?

A post shared by Emilija Dimitrievska Official (@dimitrievskaemilija) onSep 6, 2018 at 6:29am PDT

з