Нова трагедија го погоди семејството Шаулиќ.

Откако медиумите пред извесно време пишуваа дека Илда Шаулиќ е бремена, но и позитивна на вирусот Ковид-19, сега пристигнуваат вести дека пејачката го загубила бебето.

Таа и нејзиниот сопруг Бојан Вучковиќ се радувале на приновата, но и поширокото семејство на Илда кое по смртта на Шабан во февруари минатата година, дознале убава вест кој со радост го исполнила домот.

По загубата на плодот, Илда преку Инстаграм се огласи објавувајќи една од своите најемотивни песни.