Италијанскиот фудбалски клуб традиционално, со своите фудбалери, подготвува календар за наредната година…
Наполи го објави клупскиот календар за новата 2020 година, во кој учествуваат фудбалерите.
Во видео промоцијата има дел во кој девојка со фустанoт го симболизира македонското знаме, а во тој момент во кадарот е македонскиот фудбалски репрезентативец Елиф Елмас.