Уапсените се браќа од Кичево важеле за страв и трепет во градот. Се работи за Ариф и Шпенд Алили кои биле уапсени на булевар во центарот на градот. Ариф е бивш полицаец кој во 2017та бил избркан од МВР поради користење на хероин.

Порталот Медиа.мк објави ексклузивна снимка од акцијата за апсење на двајца моќници од Кичево кои го тероризирале градот подолг период. Според нашите информации полицијата е во сериозна борба за сузбивање на криминалот во државата.

Погледнете ја акцијата од апсењетео: