Пеачката се поистоветила со овие зборови…

Пејачката Милица Тодоровиќ е доста активна на социјалните мрежи, со што објавува како работни, така и приватни работи од својот живот.

Поради тоа, Милица има обичај да постави некоја порака, цитат или мудрост со која е согласна, така било и овој пат.

– Еднаш ти се чини дека на некого си му се, па гледаш дека не си. Потоа и кога ќе видиш дека на некого си му се, и страв ти е да не ти се причинило – Чарлс Буковски, објавила Милица, со што многумина се прашуваат на кого оваа порака е упатена.

Еве како тоа изгледало…