СОСТОЈКИ:

1 пакување обланди (пакување од околу 200 гр)

5 јајца

300 гр чоколадо

200 гр маргарин за колачи

250 гр шеќер

3 кесички ванилин шеќер

ПОДГОТОВКА:

[video:https://www.youtube.com/watch?v=v4c0txZRmcI autoplay:0]