x

Европа со химната “You’ll never walk alone” во борба против короната!

Популарното радио Марка и уште 200 радиостаници во Европа, во исто време ја пуштија химната “You’ll never walk alone” (Никогаш нема да одиш сам), популарната песна на навиачите на Ливерпул, како борба против коронавирусот со кој се бори во моментов Европа, но и другите земји во Светот.

sportmedia.mk

© Vecer.mk, правата за текстот се на редакцијата