Најголемата балканска ѕвезда Цеца Ражнатовиќ го искоментира однесувањето на британската пејчака Дуа Липа и нејзниото промовирање на карти на т.н „Голема Албанија“ на која има територии од Македонија, Србија, Црна Гора и Грција.

Цеца вели дека Дуа Липа нема појма од светската истоија и оти и е подобро да молчи.

Не сакам да трошам зборови на некоја што не знае историски факти. Се што имам да и кажам е „Мала, седи, единица-одговори Цеца.